"Keukenrenovatie"


Keukenrenovatie zonder een nieuwe keuken te hoeven kopen.

Wanneer een compleet nieuwe keuken geen optie voor u is, dan is keukenrenovatie een
uitstekend alternatief.

Zonder grote verbouwing en tegen geringe kosten.

Keuken renovatie is u bestaande keuken hier en daar wat opknappen zodat het weer goed te gebruiken is of een totaal ander aanzicht heeft gekregen.

Hieronder staan een aantal voorbeelden waarom je bijvoorbeeld beter  voor keukenrenovatie
kan kiezen dan voor het kopen van een nieuwe keuken. 

 • Ik ben uitgekeken op mijn keuken maar eigenlijk is hij nog erg goed. Is keuken renovatie is voor mij?

  Jazeker, we komen dan bij u langs om te vragen wat u graag anders zou zien zoals bv. de kleur van de frontjes of misschien een ander werkblad. Wij geven u dan advies wat allemaal kan zonder het kopen van een nieuwe keuken en deze keuken ziet er bij oplevering totaal anders uit!

 • Mijn keuken is nog goed maar zijn er een aantal dingen aan vervanging toe. Is keuken renovatie is voor mij

  Jazeker, we komen kijken wat er vervangen moet worden en gaan hier zorgvuldig mee aan de slag. Wij geven advies en prijzen op en in overleg gaan we aan de slag met de dingen die vervangen moeten worden.

 • Mijn keuken nog goed maar ik ben uitgekeken op de deurtjes en zou eigenlijk wel hoogglans willen. Is keukenrenovatie iets voor mij?

  Jazeker we komen u oude deuren opmeten en we maken voor u nieuwe deurtjes in de kleur die u graag zou willen. Ook in hoogglans.
  Wanneer de deuren klaar zijn komen we de oude eruit halen en de nieuwe erin hangen. U heeft daarna een totaal aanzicht als nieuwe keuken terwijl u maar tegen een kleine prijs nieuwe deuren heeft laten maken!

 • Mijn keuken nog goed maar ik zou hem graag met extra kastjes en apparatuur uitbreiden. Is keukenrenovatie iets voor mij?

  Jazeker, we gaan met u rond de tafel zitten en kijken wat het beste past bij u keuken en geven u de keuze in diverse apparaten. Er wordt dan een 3D tekening voor u gemaakt zodat u kan zien hoe het dan eventueel gaat worden. Zo heeft u toch wat u wilt en hoeft u niet een nieuwe keuken te kopen!

 •  Ik heb een andere vloer laten leggen en nu past mijn keuken niet meer bij de vloer. Is keukenrenovatie iets voor mij?

  Jazeker, we zouden de kleuraccenten in u keuken kunnen aanpassen aan de vloer zodat het weer mooi bij elkaar past.

 •  Ik heb nog geen vaatwasser in mijn keuken en kook nog op gas. Kan ik in mijn bestaande keuken een inbouwvaatwasser laten plaatsen en kan ik overstappen op inductie koken?

  Jazeker dit is allemaal te realiseren in u bestaande keuken. Wij komen dan met voorbeelden en advies welke apparatuur het beste bij u zou passen en maken dit helemaal naar u wens.

 • Ik heb een aantal beschadigde deuren in mijn keuken en mijn werkblad is erg beschadigd. Is keukenrenovatie is voor mij?

  Jazeker, we gaan kijken of we de beschadigde deuren voor u opnieuw kunnen maken in de bestaande kleur van de keuken. Als dit niet kan dan kijken we naar een andere oplossing zoals bv alle deuren te vervangen voor een totaal nieuwe kleur. Ook een nieuw werkblad vervangen is geen probleem om u bestaande keuken te houden en er toch weer netjes bij te komen zitten.

 • Ik zou graag een granieten werkblad in mijn keuken hebben en uitbreiden met een kookeiland. Is keukenrenovatie iets voor mij?

  Jazeker, we gaan dan met u kijken wat voor eiland u wilt en met welke apparatuur. Daar wordt dan een 3D tekening van gemaakt in de bestaande keuken zodat u via de tekening kan zien hoe het kan worden als u kiest om dit te laten plaatsen.


Heeft u een totaal andere vraag over u keuken? Neem dan gewoon contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om te horen wat u wilt en te kijken wat mogelijk is. U krijgt daarna van ons een vrijblijvende offerte en u zit nergens aan vast!